Expositie IJs, Vuur en Water van Els Fleer

door webmaster

Els Fleer heeft haar opleiding genoten aan de Gerrit Rietveld Academie met privélessen van Anton Witsel. Haar werk is sinds 1980 te zien geweest in binnen- en buitenland (o.a. in Parijs, Kopenhagen en Brussel). In een veelheid van kleuren toont zij ons vele facetten van de natuur, waarbij de mens zich klein voelt “op het wijde wad dat wereld heet”.

Via de kleur in haar werk ervaart men de emotie. De sterke vormen, golvende lijnen en de vermenging van diverse schildertechnieken maken dat de fraaie abstracte landschappen nooit vervelen, doordat haar beelden van de natuur een steeds wisselende dimensie hebben. Kortom: wij prijzen ons gelukkig een tentoonstelling te krijgen van een koloriste van formaat.

De expositie valt reeds te zien op zondag 10 november na de kerkdienst. De officiële opening in aanwezigheid van de kunstenares zal zijn op zondag 17 november na afloop van de kerkdienst. De expositie is door de week te bezichtigen op woensdag en donderdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur en iedere zondag na de kerkdienst. Aangeraden wordt van tevoren het bureau te bellen op 020-6714277 of de zaal toegankelijk is in verband met de verhuur.

Namens de tentoonstellingscommissie,
Liesjettie de Jong-van Dooijeweert

gepubliceerd op 18 oktober 2019Alle nieuws-items