Nieuwe/oude website

De website van Vrijburg is ontwikkeld door Internetbureau Max. Zij zeggen over zichzelf:

  • Wij hebben al jaren de website van de Remonstranten in beheer, de organische bezoeken zijn in die tijd met ongeveer 150% toegenomen. Dit is geen toeval, onze expertise wordt door PvdA, Paleis het Loo, Dearbytes (KPN) en vele anderen ervaren.
  • We hebben drie collega’s in dienst hebben die niets anders doen dan zich bezig houden met online marketing, waarbij SEO een van de voornaamste discipline’s is. Een van die collega’s is al 9 jaar bezig met deze materie en kent alle facetten van dit vak.
  • Wij hebben heel veel (20 jaar) ervaring met website’s die overgaan van een oude, naar een nieuwe situatie. Als we klaar zijn met de overgang is de site daarna meestal beter vindbaar dan daarvoor. Niet alleen doordat we een gedegen re-direct plan maken en zorgen dat de belangrijke content behouden blijft, maar ook doordat de nieuwe website technisch beter in elkaar zit qua snelheid en mobiel vriendelijkheid.

Mocht je toch problemen ervaren bij de overgang dan kun je deze melden aan de webmaster (webmaster@vrijburg.nl). De oude website is nog te vinden op www2.vrijburg.nl.