0 – 100 dienst

zondag 01 juni 2014 10:00 uur

Voorganger: Dik Mook. Het thema is ” Wie waagt die wint” en wordt in filosofische zin uitgewerkt. U vindt hier de liturgie.

Wie waagt, die wint. Dat is het thema van de hemelvaartontmoeting met de Duitse partnergemeentes. En het is ook het thema van de 0-100 dienst op 1 juni, die het weekeinde afsluit. Wagen, durven is iets wat we allemaal, en zeker ook kinderen, tegenkomen. Zonder in het water te durven, leer je niet zwemmen, en zonder wiebelen niet fietsen. En daarmee win je toch wel, bijvoorbeeld,  vrijheid in je leven.
Dat doel is wel belangrijk. Dat geeft richting aan ons wagen en daarmee richting aan ons winnen. En over de doelen die je goed vind, kun je dromen en denken, plannen en je laten inspireren. En daarna kan je het erop wagen. Komen jullie meedoen?

Vrijburg heeft in Duitsland twee partnergemeentes; in Joachimsthal sinds 1982 en in Lennep sinds 1992. De drie gemeentes ontmoeten elkaar elk jaar met Hemelvaart; steeds in een andere gemeente. Dit seizoen is Vrijburg weer de gastgemeente.
Van donderdag 29 mei tot en met zondag 1 juni staat Vrijburg dan ook  op zijn kop, vol activiteiten, excursies, werkgroepen, gezellige zithoeken en maaltijden.
Iedereen uit Vrijburg wordt van harte uitgenodigd aan (delen van) het programma deel te nemen.

 Overige kerkdiensten