Jongeren in Vrijburg

Diensten met kinderkerk

Eenmaal per maand is er een dienst waarin de kinderen een speciaal plekje hebben. Dan wordt er extra aandacht aan hen besteed, de kinderen helpen met het luiden van de klokken, het aansteken van de kaars en het collecteren. Tijdens de preek zijn ze in hun eigen ruimte, in drie leeftijdsgroepen waarin ze luisteren naar een verhaal en werken rondom het thema van de dienst. De kinderkerk is doorgaans op de eerste zondag van de maand.
Op kerstochtend spelen de kinderen een kerstspel waar elk kind spontaan en zonder voorbereiding aan mee kan doen. Met Palmpasen maken we palmpaasstokken waarmee we aan het einde van de dienst al zingend door de kerk lopen. Tijdens Pasen en Pinksteren zijn kinderen ook welkom. Meer informatie? kinderkerk@vrijburg.nl

Tieners

Van januari tot juli komt een groep tieners samen: we eten pizza en praten over wezenlijke zaken die de tieners bezig houden. We hopen na de coronacrisis de draad weer op te pakken.

De Kelder

Onder Vrijburg is de kelder, een ontmoetingsplek voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar. Klik hier voor een uitgebreider beeld en van harte welkom!