Vrijburg Kerk TV

Hieronder staat de meest recente en de komende dienst met daarin de bijbehorende link naar de liturgie. Ook ziet u of er een live uitzending is. Mocht u de dienst live niet kunnen zien of wilt u diensten van eerdere data te kijken gaat u naar www.kerkdienstgemist.nl/vrijburg. Klik daar op het groene knopje naar de gewenste datum om de uitzending te starten.

zo 20 jun 2021 10:30 - Kerkdienst

Lodewieke Groeneveld

liturgie Vrijburg 20-06-2021

Naar aanleiding van de persconferentie van 28 mei j.l. heeft Vrijburg haar beleid aangepast. We zijn erg blij dat we weer mensen in de kerk kunnen verwelkomen! Het totaal aantal plekken in de kerk is beperkt tot 30 personen, exclusief functionarissen*.

  • Aanmelden hiervoor via de website of buro (telefoon: (020) 671 42 77) is verplicht. Zaterdag bekijken we hoeveel mensen zich hebben ingeschreven en indien nodig gebruiken we een gewogen loting om iedereen een kans te geven een dienst bij te wonen (behoudens speciale diensten) waarbij er op wordt gelet dat niet altijd de zelfde mensen een plek krijgen. Op zaterdag ontvangt u dan een bevestiging of u welkom bent of niet.
  • Mocht u zich hebben aangemeld maar bij nader inzien toch wilt afmelden voor de dienst kan dit door een emailtje te sturen naar VrijburgAmsterdam@gmail.com met daarin “Afmelden” en de datum van de dienst. Dank u wel!

Daarnaast kunt u de dienst ook digitaal volgen via KerkTV. Meer over de maatregelen leest u HIER.

* dominee, organist, koor, koster, bestuur, commissie van ontvangst

zo 27 jun 2021 10:30 - Kerkdienst

afscheidsdienst Ds Japke van Malde en afsluiting seizoen kinderkerk