Vrijburg Kerk TV

Hieronder staat de meest recente en de komende dienst met daarin de bijbehorende link naar de liturgie. Ook ziet u of er een live uitzending is. Mocht u de dienst live niet kunnen zien of wilt u diensten van eerdere data te kijken gaat u naar www.kerkdienstgemist.nl/vrijburg. Klik daar op het groene knopje naar de gewenste datum om de uitzending te starten.

zo 22 nov 2020 10:30 - Kerkdienst

Herdenking overledenen, voorgangers ds Joost Röselaers en ds Joep de Valk

Liturgie 22 nov 2020 Vrijburg

Let op!

Helaas zijn de plekken voor deze dienst beperkt door de huidige richtlijnen van het RIVM. Deze plekken zijn nu allemaal gereserveerd en daarmee is de kerk helaas vol.

U bent van harte welkom om namen door te geven van verloren dierbaren. De namen worden tijdens de dienst genoemd, en er wordt een kaarsje aangestoken. Wilt u de namen voor zaterdag middag a.s. doorgeven aan jhroselaers@online.nl.

Uiteraard kunt u de dienst als altijd digitaal volgen via KerkTV. Meer over de maatregelen leest u HIER.

zo 29 nov 2020 10:30 - Kerkdienst

Ds Japke van Malde – 1e advent

Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober en 3 november heeft Vrijburg haar beleid aangepast. Het totaal aantal plekken in de kerk is beperkt tot 30 personen, inclusief functionarissen*.

  • Aanmelden hiervoor via de website of buro (telefoon: (020) 671 42 77) is verplicht en kan tot vrijdag middernacht. Zaterdag bekijken we hoeveel mensen zich hebben ingeschreven en indien nodig gebruiken we een gewogen loting om iedereen een kans te geven een dienst bij te wonen (behoudens speciale diensten) waarbij er op wordt gelet dat niet altijd de zelfde mensen een plek krijgen. Op zaterdag ontvangt u dan een bevestiging of u welkom bent of niet.
  • Mocht u zich hebben aangemeld maar bij nader inzien toch wilt afmelden voor de dienst kan dit door een emailtje te sturen naar VrijburgAmsterdam@gmail.com met daarin “Afmelden” en de datum van de dienst. Dank u wel!

Daarnaast kunt u de dienst ook digitaal volgen via KerkTV. Meer over de maatregelen leest u HIER.

* dominee, organist, koor, koster, bestuur, commissie van ontvangst