Wiki

Nieuwe/oude website

De website van Vrijburg is ontwikkeld door Internetbureau Max. Zij zeggen over zichzelf: Wij hebben al jaren de website van de Remonstranten in beheer, de organische bezoeken zijn in die tijd met ongeveer 150% toegenomen. Dit is geen toeval, onze expertise wordt door PvdA, Paleis het Loo, Dearbytes (KPN) en vele anderen ervaren. We hebben drie collega’s in dienst hebben die niets anders doen dan zich bezig houden met online marketing, waarbij SEO een van de voornaamste discipline’s is. Een van die collega’s is al 9 jaar bezig met deze materie en kent alle facetten van dit vak. Wij hebben heel. (Lees verder)

Mediacommissie

De mediacommissie organiseert de diverse informatiekanalen van Vrijburg intern en extern. Ze onderhoudt de website, verstuurt digitale Nieuwsbrieven, verzorgt het maandelijkse Vrijburgblad, de digitale uitzendingen van de kerkdiensten, beheert de sociale media, ontwerpt digitale flyers en verzorgt de inhoud van externe activiteiten-websites via persberichten. Leden en vrienden die voor activiteiten in Vrijburg gebruik willen maken van media-aandacht zijn van harte uitgenodigd om contact op te nemen. De aanspreekpersonen zijn per mediakanaal: Kerkdienst uitzending: Martijn Roelandse martijnroelandse@me.com Website: Joost van der Schee joost@vdschee.nl Vrijburgblad: Brigitte Kristel b.kristel@icloud.com Digitale Nieuwsbrief: Joep de Valk devalk@vrijburg.nl Externe digitale PR: Hélène van Schaik hvs.tekstservice@xs4all.nl Externe geprinte PR: Joan van Esveld en Joep. (Lees verder)

Bureau

Woensdag en donderdag is Brigitte Kristel aanwezig als vaste kracht op het Bureau van Vrijburg. De financiële administratie wordt door Wim van der Meulen gedaan. Het bureau is telefonisch te bereiken op woensdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur. Het telefoonnummer is 020 6714277. E-mail: administratie@vrijburg.nl (Lees verder)