Kerkdienst

maandag 25 december 2017 10:30 uur

Mw ds J.W. van Malde – Kerstmis 0-100 dienst

liturgie 25 dec 2017 Vrijburg

Inmiddels, na de derde keer, hebben we een nieuwe traditie aan het kerstspel toegevoegd: het ronde podium! Op Kerstmorgen staat het weer klaar. En het is al een langere traditie om dan het kerstspel te spelen: met herders, schapen, misschien een os of een ezel, engelen, Maria en natuurlijk dat ‘héél bijzondere kind’ Jezus. Dit jaar staat Jozef speciaal in de belangstelling en hij droomt en denkt terug … De oudste kinderen (vanaf ongeveer 8 jaar) oefenen twee keer extra (opgeven kan nog), maar iedereen kan op kerstmorgen meespelen!

We nodigen we alle ouders, grootouders en andere kerkbezoekers uit om uit volle borst mee te zingen. Want zo doen we allemaal mee aan het spel.

Kinderen die graag verkleed mee willen spelen kunnen het beste al om ongeveer kwart over tien aanwezig zijn: dan kunnen we samen jouw droompak uitzoeken!

Als u – met de kinderen- vast een beetje wilt oefenen, dan kunt u hier de tekst en de liedjes vinden, die we in het kerstspel gaan zingen. Het is fijn om mee te kunnen zingen!Overige kerkdiensten