Kerkdienst

zondag 27 april 2014 10:00 uur

Voorganger: mevr. Evelijne Swinkels-Braaksma. U vindt hier de liturgie.

Ze is theoloog (doctorandus) en predikant in opleiding, Master Practitioner in Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) en gecertificeerd in de Transactionele Analyse (TA). Heeft opleidingen gevolgd in Systemisch Werken, Karakterstructuren van mensen en organisaties, Omgaan met Psychotrauma voor Begeleiders en Trainerschap op Identiteitsniveau.
Volgt sinds 2011 de opleiding tot predikant aan het Remonstrants Seminarium en gaat sinds die tijd regelmatig voor in diensten bij verschillende kerkgenootschappen. In mei zal zij haar proponentsexamen doen.
Auteur van dagopeningen, overwegingen, verhalen en gedichten waarin zingeving, levensvragen en bijbelse thema’s centraal staan. Van haar hand is de dichtbundel: ´Als mijn piano wil ik zingen´.
Sinds 2001 eigenaar van Swinkels, Advies, Begeleiding & Training. (www.swinkelsadvies.nl). Werkt in en vanuit deze eigen praktijk samen met diverse organisaties en opleidingsinstituten in uiteenlopende branches. In dit werk begeleidt en traint ze zowel individuen als groepen. Aandachtsgebieden zijn persoonlijke ontwikkeling, communicatie, (vrouwelijk) leiderschap, verdriet, rouw, trauma en zingeving.
‘De ontmoeting is de moeder van alle interventies’  leerde ik ooit. In mijn ontmoetingen met mensen zie ik steeds weer dat elk mens een diep verlangen heeft om zelf richting en inhoud aan het leven te geven. Graag kijk ik in mijn begeleidingswerk en trainingen naar wat belangrijk is in het persoonlijke en professionele leven van mensen, naar wat mensen ten diepste bezielt. Ik vind het fantastisch om mensen hierbij te mogen begeleiden.’Overige kerkdiensten