Kerkdienst onder leiding van Joost Röselaers over ‘een worsteling in de nacht’

zondag 08 november 2020 10:30 uur

ds Joost Röselaers

Liturgie 8 nov 2020 Vrijburg

Let op: De lekenpreek van Pieter van Vollenhoven is vanwege de maatregelen rond het Coronavirus tot onze grote spijt verplaatst naar een later tijdstip. Hopelijk op korte termijn! De preek en de liturgie zijn af, het is wachten op versoepeling van de maatregelen.

Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober en 3 november heeft Vrijburg haar beleid aangepast. Het totaal aantal plekken in de kerk is beperkt tot 30 personen, inclusief functionarissen*.

  • Aanmelden hiervoor via de website of buro (telefoon: (020) 671 42 77) is verplicht en kan tot vrijdag middernacht. Zaterdag bekijken we hoeveel mensen zich hebben ingeschreven en indien nodig gebruiken we een gewogen loting om iedereen een kans te geven een dienst bij te wonen (behoudens speciale diensten) waarbij er op wordt gelet dat niet altijd de zelfde mensen een plek krijgen. Op zaterdag ontvangt u dan een bevestiging of u welkom bent of niet.
  • Mocht u zich hebben aangemeld maar bij nader inzien toch wilt afmelden voor de dienst kan dit door een emailtje te sturen naar VrijburgAmsterdam@gmail.com met daarin “Afmelden” en de datum van de dienst. Dank u wel!

Daarnaast kunt u de dienst ook digitaal volgen via KerkTV. Meer over de maatregelen leest u HIER.

* dominee, organist, koor, koster, bestuur, commissie van ontvangstOverige kerkdiensten