Kerkdienst

zondag 23 juni 2024 10:30 - 12:00 uur

Silvio Roduner

is als (liberale) theoloog afgestudeerd in Zürich/Zwitserland (MTh UZh).

Hij is werkzaam als consultant en managementcoach en gaat regelmatig voor als remonstrants proponent in verschillende ruimzinnige gemeenten.

“Ik ontdekte tijdens mijn tweede theologiestudie dat mijn gedachtegoed dicht bij de huidige remonstranten ligt. Ik werd dan ook spontaan lid van de remonstrantse zusters en broeders. De Hebreeër Jezus van Nazareth was en is voor mij nog steeds de “richtinggevend persoon” en een tijdloos voorbeeld van hoe zonder condities lief te hebben.

Mij geven de verhalen van mensen uit de bijbelse denktradities en van denkers en doeners uit de huidige en andere tijden moed en hoop. Het schept ruimte voor het gesprek met de hoop op een gemeenschappelijke toekomst. Niet vanuit een betweterige positie doch om samen onze wereld een beetje leefbaarder te maken en te houden.”

Als professional sta ik voor een respectvolle omgang, de nieuwsgierigheid en het lef om kritisch door te vragen en mee te denken. Ik wil graag verbindingen maken tussen organisaties en hun partners in het bedrijfsleven en in de samenleving. Als gesprekspartner heb ik leidinggevenden op alle niveaus geadviseerd en ondersteund bij strategie- en leiderschapsontwikkeling en bij het doorvoeren van veranderingen en vernieuwingen in private bedrijven en publieke organisaties. Samen met het vernieuwen en verbeteren van de kernprocessen ging het niet zelden om de modernisering van de bedrijfscultuur en altijd om het nemen van persoonlijke en business-verantwoordelijkheid. Het actief betrekken van alle medewerkers en betrokkenen is voor mij vanzelfsprekend. Hij ondersteunde het vernieuwingsproces van de Remonstrantse Broederschap.

Silvio Roduner woont en werkt vanuit  Haarlem (in de buurt van zijn (klein-)kinderen en St.Gallen (Zwitserland).

 

Silvio Roduner

Haarlem Consultancy – Coaching & Counseling ook per Skype of Zoom

Laan van Parijs 13

2034EE Haarlem NL

tel:                        +31 6 16 06 78 30

mail:      info@Haarlem-Coaching.com

Web:     https://www.Haarlem-Coaching.comOverige kerkdienstenAlle activiteiten