Aftellennaarkerst.nl

door webmaster

KERKEN AMSTERDAM EN AMSTELVEEN MAKEN DIGITALE ADVENTSKALENDER

 Aftellennaarkerst.nl online vanaf zondag 29 november

 Voor iedere dag van de advent een tekst waaruit verlangen naar het licht spreekt, dat is het idee achteraftellennaarkerst.nl, de digitale adventskalender van Protestants Amsterdam, Protestants Amstelveen en Luthers Amsterdam die op zondag 29 november begint met aftellen.
Zondag 29 november is de eerste zondag van de advent. Advent is de Latijnse naam voor de vier weken voor kerst. Het betekent wachten, uitkijken naar, verlangen… De teksten en beelden van aftellennaarkerst.nl sluiten daarbij aan. Ze zijn verrassend, bemoedigend, soms confronterend en bieden elke dag opnieuw iets om bij stil te staan. Zo wordt aftellen naar kerst een verdiepende ervaring.

 Via aftellennaarkerst.nl kan men zich abonneren op de kalender. Elke dag ontvangt de abonnee een e-mail met een verwijzing naar de dagtekst.

Aftellennaarkerst.nl is onderdeel van de campagne Kerst020.nl van de Protestantse Kerk Amsterdam, de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam en de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert. Kerst020.nl is vanaf dinsdag 24 november online met kerstvieringen in Amsterdam en Amstelveen, vanaf 10 december biedt de site ook een digitaal kerst-doe-het-zelf-pakket vol tips voor een zinvolle kerst.

gepubliceerd op 23 november 2015Alle nieuws-items