Bezinningsochtend over het levenseinde met Alexander Rinnooy Kan

door Joost Röselaers

Vragen rond het levenseinde
11 juni: bezinningsochtend met Alexander Rinnooy Kan

Op 24 januari schreef Alexander Rinnooy Kan een opiniestuk in NRC met als titelBedenk tijdig of u wilt dat uw gezin later voor u zorgt. Daarin nodigt hij mensen uit om na te denken over levenseinde. Hoe willen we oud worden en wanneer is het genoeg? En hoe brengen we dit ter sprake met onze naasten? Het opiniestuk is vooral een uitnodiging om daarover met elkaar in gesprek te gaan.

Dat gaan wij tijdens een bezinningsochtend in Vrijburg op dinsdag 11 juni van 10.30 tot 12.00 uur.  Met wie bespreek ik mijn levenseinde en hoe? Welke betekenis geef ik aan mijn leven in het licht van het einde? Hoe kijk ik aan tegen de dood en erna?

Aanmelden verplicht via jhroselaers@gmail.com

gepubliceerd op 21 mei 2024Alle nieuws-items