Kerkdienst voor mensen met een verstandelijke beperking

Datum
zo 15 mrt 2015
Tijd
10:00
Locatie
-

Mensen met een verstandelijke beperking en hun familie zijn op zondag 15 maart van harte welkom bij een bijzondere kerkdienst in de Bethelkerk, Plejadenplein 44, 1033 VL Amsterdam (Tuindorp-Oostzaan). Thema van de dienst: ‘Er is genoeg voor iedereen’.

Samen vragen we ons af of alle mensen op de wereld genoeg te eten krijgen. Nee. Toch moet het kunnen want er is genoeg voor iedereen. In het Bijbelverhaal dat klinkt gaat het over de vrienden van Jezus. Er komen zoveel mensen luisteren naar Jezus en het is bijna etenstijd. Zijn vrienden zijn bang dat er niet genoeg te eten is voor iedereen. Wat er dan gebeurt? Dat kan iedereen die naar de kerk komt horen, zien en beleven.

Elk voorjaar is er in de Bethelkerk zo’n bijzondere kerkdienst. Dat komt omdat er mensen in de buurt wonen met een verstandelijke beperking, bijvoorbeeld in ‘De Werf’. Cobi Nomes die daar geestelijk verzorger is, doet mee aan de dienst.

Muziek door H.J.Smitband
De H.J.Smitband komt spelen. Deze band bestaat uit muzikanten met een verstandelijke beperking. Een aantal keren per jaar werken zij mee aan een kerkdienst ergens in Amsterdam.

Het Avondmaal wordt gevierd. Na afloop is er koffie met iets lekkers.Alle activiteiten