Vier Kerst in Vrijburg

door Rachelle Van Andel

Vier kerst in Vrijburg!

Kerstnachtdienst om 21.30 (welkom vanaf 21.00)

Op kerstavond klinkt het aloude kerstverhaal en zingen we samen met de cantorij vele bekende kerstliederen. Vanaf 21.00 uur bent u welkom om samen vast in te zingen.

Met elkaar gaan wij op weg naar het licht in de donkere nacht. In de kerk branden kaarsen.

Een nieuwe toekomst breekt aan! Wij mogen daarop vertrouwen door het lezen van het bijzondere verhaal van de geboorte van het kind in de nacht. Onze predikant Rachelle van Andel overdenkt de betekenis van het kerstverhaal, geëngageerd en met een reflectie op onze huidige tijd.

Allen welkom, reserveren is niet nodig. De dienst duurt een uur. Na de dienst is er glühwein. Jan Pieter Lanooy speelt op het orgel en de cantorij wordt geleid door Kaiyi Min.

Kerstochtend 10.30 uur Kerstdienst door de kinderkerk (live)

Op Eerste Kerstdag nodigen de kinderen van Vrijburg u van harte uit om naar het kerstspel te komen kijken! De kinderen nemen ons mee naar het kerstverhaal met het thema ‘vertrouwen’. Dit jaar hebben een aantal tieners van Vrijburg het kerstspel geschreven. Kom kijken!

De kinderen en tieners leiden de dienst samen met het kinderkerkteam en ds. Rachelle van Andel. Jan Pieter Lanooy speelt op het orgel en Yannick Roelandse op viool.

gepubliceerd op 21 december 2023Alle nieuws-items