Amsterdam Light Festival 2015

door webmaster

Ook deze winter licht Amsterdam op tijdens het Amsterdam Light Festival. De wandelroute, Illuminade loopt, net als vorig jaar, door de binnentuin van de Protestantse Diaconie Amsterdam. 

In de tuin staat een grote caleidoscoop `Volte’ van de kunstenaar Lisa van Noorden. Van binnenuit projecteert een beamer caleidoscopische afbeeldingen op het oppervlak. Voortdurend vallen beelden in stukjes uit elkaar om opnieuw te worden samengesteld.
In de historische tuin is ook een Kinder-Kunst-Recycle-Bos van Stichting Schoolbuurtwerk. Het Amsterdam Light Festival organiseert in de Gelagkamer van de Corvershof verschillende workshops voor kinderen. Restaurant Hoftuin is voor het festival in de avonduren open en heeft een speciale kaart voor hapjes en drankjes.
De prachtige wandeling langs deze unieke internationale tentoonstelling van lichtprojecties op historische gebouwen, installaties op straat en parken is gratis toegankelijk t/m 4 januari van 17.00-22.00 uur. Een fantastische belevenis voor jong en oud.

Meer informatie: www.amsterdamlightfestival.com/ en www.facebook.com/hoftuin

gepubliceerd op 16 december 2014Alle nieuws-items