Contact

Vrijburg is de thuishaven van de geloofsgemeenschap, die gevormd wordt door de Remonstrantse Gemeente Amsterdam en de Vereniging Vrijzinnige Protestanten Amsterdam. De predikant van Vrijburg is ds. Joost Röselaers. Als u op de naam van de predikant klikt, komt u bij zijn contactgegevens.

Herman Gorterstraat 31 of Diepenbrockstraat 
1077 WE Amsterdam
telefoon: (020) 671 42 77
e-mail: info@vrijburg.nl
KvK nr: 33307050

Openingstijden van het bureau zijn woensdag en donderdag van 9:30 uur tot 16:00 uur. U kunt met ons contact opnemen door te schrijven, te bellen of door middel van het contactformulier. De kosterij van Vrijburg wordt gedaan door een aantal vrijwilligers. Voor informatie over verhuur: stuur een e-mail naar koster@vrijburg.nl. De webmaster is te bereiken op webmaster@vrijburg.nl.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bereikbaarheid

Onderstaand kaartje toont Vrijzinnig Centrum Vrijburg, hoek Diepenbrockstraat / Herman Gorterstraat in Amsterdam-Zuid. Vrijburg is goed te bereiken met het openbaar vervoer: vanaf het Centraal Station met tram 5 of 24 (Halte Stadionweg), vanaf station Zuid met tram 5, vanaf de NS-stations Amstel, en Zuid met bus 65 (Halte Stadionweg). Er zijn ook voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving (gratis op zondag en na 21:00).