Contact

Vrijburg is de thuishaven van de geloofsgemeenschap, die gevormd wordt door de Remonstrantse Gemeente Amsterdam en de Vereniging Vrijzinnige Protestanten Amsterdam. De predikanten van Vrijburg zijn ds. Joep de Valk, e-mail: devalk@vrijburg.nl en Joost Röselaers, e-mail: jhroselaers@vrijburg.nl.
De jongerenwerker van Vrijburg is Jelle de Graaf, e-mail juggs@vrijburg.nl.
Voor jonge ouders, jongeren en kinderen is de predikant ds. Japke van Malde, e-mail: japkevanmalde@gmail.com

Openingstijden van het bureau zijn dinsdag, woensdag en donderdag: 10.00 tot 14.00 uur. Op maandag en vrijdag gesloten. U kunt met ons contact opnemen door te schrijven, te bellen of door middel van het contactformulier. De kosterij van Vrijburg wordt gedaan door een aantal vrijwilligers.

Voor informatie over verhuur: stuur een e-mail naar koster@vrijburg.nl. Zie ook de pagina Verhuur. De webmaster van Vrijburg is: Joost van der Schee (e-mail: webmaster@vrijburg.nl).

Herman Gorterstraat 31 of Diepenbrockstraat 46
1077 WE Amsterdam
telefoon: (020) 671 42 77
e-mail: info@vrijburg.nl
website: https://www.vrijburg.nl

Bereikbaarheid

Onderstaand kaartje toont Vrijzinnig Centrum Vrijburg, hoek Diepenbrockstraat / Herman Gorterstraat in Amsterdam-Zuid. Vrijburg is goed te bereiken met het openbaar vervoer: vanaf het Centraal Station met tram 5 of 24 (Halte Stadionweg), vanaf station Zuid met tram 5, vanaf de NS-stations Amstel, en Zuid met bus 65 (Halte Stadionweg). Er zijn ook voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving (gratis op zondag en na 21:00).