Contact

Vrijburg is een vrijzinnige christelijke geloofsgemeenschap, gevormd door Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten. Vrijheid, verdraagzaamheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor ieders persoonlijk geloof zijn belangrijke uitgangspunten die terugkomen in kerkdiensten, gespreksgroepen en overige activiteiten.

De predikanten van Vrijburg zijn Rachelle van Andel, Mpho Tutu van Furth en Joost Röselaers. Als u op de naam van de predikant klikt, komt u bij zijn contactgegevens.

Herman Gorterstraat 31 of Diepenbrockstraat 46 
1077 WE Amsterdam
telefoon: (020) 671 42 77
e-mail: info@vrijburg.nl
KvK nr: 33307050

Openingstijden van het bureau zijn woensdag en donderdag van 9:30 uur tot 16:00 uur. U kunt met ons contact opnemen door te schrijven, te bellen of door middel van het contactformulier. De kosterij van Vrijburg wordt gedaan door een aantal vrijwilligers. Voor informatie over verhuur: stuur een e-mail naar koster@vrijburg.nl. De webmaster is te bereiken op webmaster@vrijburg.nl.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bereikbaarheid

Onderstaand kaartje toont Vrijzinnig Centrum Vrijburg, hoek Diepenbrockstraat / Herman Gorterstraat in Amsterdam-Zuid. Vrijburg is goed te bereiken met het openbaar vervoer: vanaf het Centraal Station met tram 5 of 24 (Halte Stadionweg), vanaf station Zuid met tram 5, vanaf de NS-stations Amstel, en Zuid met bus 65 (Halte Stadionweg). Er zijn ook voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving (gratis op zondag en na 21:00).