Verhuur

Vrijburg is in 1998 gerenoveerd en geschikt gemaakt om te functioneren als cultureel centrum. Het is ook mogelijk de grote zaal of de kleinere zalen te huren. Vrijburg is een prachtig gebouw in een mooie buurt met alle gewenste faciliteiten. De zalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers, in de grote zaal is een ringleiding en een geluidsinstallatie aanwezig.

Het gebouw is multi-functioneel te gebruiken. Er kunnen zowel voorstellingen en concerten gegeven worden als vergaderingen en lezingen gehouden worden. Het gebouw leent zich ook uitstekend voor feestelijke bijeenkomsten (houdt u er wel rekening mee dat wij om 23.00 uur de deuren sluiten). De facilitering is op bovengenoemde activiteiten ingesteld.

De grote of kerkzaal biedt plaats aan max. 300 personen, verder zijn er nog:

  • een zaal voor max. 60 personen,
  • een zaal voor max. 20 personen,
  • een zaal voor max. 14 personen.

Een beschrijving van de zalen en foto’s vindt u hier. De prijslijst kunt u als pdf downloaden.

Vrijburg is goed te bereiken met het openbaar vervoer: vanaf het Centraal Station met tram 5 of 24 (Halte Beethovenstraat), vanaf station Zuid met tram 5, vanaf de NS-stations Amstel en Zuid ,met bus 65. Er zijn ook voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving (gratis op zondag en na 21:00).

Wilt u meer informatie over verhuur van zalen stuurt u dan een e-mail naar koster@vrijburg.nl.

Inhoud