Letters in de week

door webmaster

VVP presenteert vrijzinnig weekboek
De Vereniging van Vrijzinnige Protestanten (VVP) presenteert haar eigen vrijzinnige weekboek met daarin 52 korte overdenkingen, voor elke week van het jaar één.
’Letters in de week’ bevat bijdragen van verschillende vrijzinnige voorgangers die de lezers prikkelen, uitdagen en aan het denken zetten. Van bijbelse onderwerpen tot dagelijkse mijmeringen: talloze onderwerpen komen aan bod en hebben de bedoeling om de lezer te laten bezinnen. Zeven dagen lang kan de lezer over de gelezen tekst nadenken. Zeven dagen lang kunnen de woorden landen waarna de volgende tekst gelezen kan worden.
De publicatie bevat daarnaast ‘vrijzinnige kalligrafie’ van beeldend kunstenaar Mark van Praagh. Deze potloodtekeningen, etsen en linoleumsnedes bieden ook ruimte voor bezinning.
Het geheel is een kunstige publicatie die inspireert. ‘Letters in de week’ is voor € 15,- (exclusief verzendkosten) tot 15 november te bestellen via abrouwer@mulgroep.nl daarna via http://www.vrijzinnig.nl/kerstbundel/item/vvp-presenteert-vrijzinnige-weekagenda.html

gepubliceerd op 6 november 2015Alle nieuws-items