Blogs ‘liefde in tijden van Corona’- bericht van de redactie

door Joost Röselaers

Vol enthousiasme begonnen wij vier weken geleden met het versturen van een dagelijks blog in deze tijden van Corona. Het heeft duidelijk in een behoefte voorzien, ondertussen ontvangen ruim 600 mensen de blogs!

Bij aanvang gingen wij ervan uit dat de kerken met Pasen weer hun deuren konden openen. Ondertussen is dat opgerekt naar Pinksteren. Wij zijn nog steeds zeer enthousiast over deze serie blogs en we gaan er graag mee verder. Van vele kanten horen wij namelijk dat het mensen bemoedigt en inspireert, en met elkaar verbindt. Het inspireert ons ook. En we hebben er plezier in, om het samen te stellen!

Er komt wel een accentverschuiving. Tot nu toe ging het om het duiden van de situatie waar wij ons in bevinden. Dat was heel waardevol!

In de komende 50 dagen willen wij elkaar vooral inspiratie aanreiken. Wij willen graag teksten, gedichten, beelden, muziek delen die lezers van dit blog geholpen hebben om de hoop levend te houden en om door te kunnen gaan met de zoektocht naar de goede koers in deze tijden van Corona.

Wij hopen dat het u ook zal inspireren. En stuur vooral uw bijdrage toe! En mocht u de blogs niet meer willen ontvangen, dan is dit een natuurlijk moment om u af te melden via de link onderaan de nieuwsbrief. Dan kan echter ook op ieder ander moment.

Vol goede moed gaan wij Pinksteren tegemoet!

Pieter Jan André, Margriet Dijkmans van Gunst, Martijn Roelandse en Joost Röselaers

Foto: Maarten Haverkamp

gepubliceerd op 13 april 2020Alle columns