De Schreeuw, #260

door Vrijzinnige Miniaturen

6-delige serie van en door rebellen, dit is deel 6.
Geschreven en voorgelezen door Harry Brandsma
Geluidsmontage Seth Mook
Titel: De Scheeuw

De huidige podcasts serie ‘rebellen’ kan alleen beluisterd worden. Er is geen tekst te lezen.
Dit hebben we besloten omdat de afleveringen door de makers zelf worden ingesproken en er dan niet altijd een geschreven tekst beschikbaar is.
Dit is de laatste podcast uit de serie, Rebellen. We hopen dat iedereen er van genoten heeft.

 

Volgende week begint de 40-dagen tijd, 40 dagen voor Pasen. In die periode zullen de drie predikanten van Vrijburg een 6-tal meditatieve podcasts verzorgen die gericht zijn op bezinning, inkeer en gebed, de zgn Lent (vasten)-serie. De podcasts zijn in het Engels en vrijmoedig geïnspireerd door de brede Anglicaanse traditie. De Nederlandse vertaling zal op de website van Vrijburg staan. Aangezien deze serie buiten de strekking van de Vrijzinnige miniaturen valt, zul je deze niet automatisch ontvangen.
Toch interesse? Meld je dan ook aan via de Nieuwsbrief “Bibel group” van waaruit deze podcasts zullen worden gestuurd. Ga dan naar https://mailchi.mp/c68c275b3cc8/vrijburgnieuwsbrieven en selecteer de (alle) nieuwsbrieven die je wilt ontvangen.
Na Pasen gaan we weer verder met de Vrijzinnige Miniaturen met als thema: ”Gewoon, één keer per week een ritueel” (werktitel). Deze ontvang je dan weer automatisch.

Alle podcasts zijn terug te vinden op de website.

gepubliceerd op 14 februari 2023Alle columns