Blog 6 ‘liefde in tijden van Corona’- bijdrage van Nicoline Wisse Smit

door Joost Röselaers

Brievenbuspost in tijden van Corona

“We hebben niet heel veel eten in huis, maar doen steeds voor twee of drie dagen boodschappen. Normaal heb ik een hekel aan boodschappen doen, maar nu vind ik het leuk. Het is fijn om zo nu en dan even buiten te zijn en andere mensen te zien – ook al moeten we wel afstand houden.”

Sinds de minister-president ons toesprak, schrijf ik elke dag een brief. Een brief aan iemand die wel wat aandacht kan gebruiken nu het leven zo onzeker is. Ik schrijf de brieven op een typemachine en stuur ze per post. Op die manier hoop ik mensen te verrassen, iets van afleidingen te bieden en een hart onder de riem te steken.

Gun jij iemand een persoonlijke brief? Stuur dan een berichtje met jouw naam en de naam van de persoon die jij een brief gunt, naar wis@waarachtig.nl Vergeet niet het adres van de persoon te vermelden met een korte toelichting waarom deze persoon een brief goed kan gebruiken. Elke dag kies ik iemand om te verblijden met persoonlijke brievenbuspost.

Lieve groeten,
Nicoline Wisse Smit

gepubliceerd op 23 maart 2020Alle columns