Lex Goes 20 maart – 16 mei 2016

Lex Goes, geboren in 1953, volgde van 1971 tot 1977 zijn opleiding aan de Rijksacademie van beeldende kunsten Amsterdam, afdeling monumentale kunst. Naast zijn vrije schilderwerk heeft hij vanaf 1980 meer dan twintig opdrachten gerealiseerd voor verschillende overheden, non-profit instellingen, bedrijven en particulieren.
Hij is verbonden geweest aan een dozijn gemeentelijke en provinciale commissies en projectgroepen op het gebied van beeldende kunst en architectuur. In die functies heeft hij geadviseerd over aankopen, subsidieverstrekkingen en vooral actief de verwezenlijking van een groot aantal kunstwerken in de openbare ruimte begeleid. Bovendien was hij lid van de landelijke selectiecommissie van het Fonds voor Beeldende Kunsten. Hij geeft schilderles in Amsterdam, in Bussum en op de Gooise Academie in Laren.

Hij laat olieverfschilderijen zien over bomen in het Oosterpark en landgoed Groeneveld in Baarn, visjes uit Artis, zijn eigen handen en irissen die hij kocht op de Stadionweg.

lexgoes2

U kunt contact met hem opnemen via 06 16544695, lexgoes@chello.nl of www.lexgoes.com.

De opening van deze expositie is op zondag 20 maart om 12.00 uur in de Moddermanzaal van Vrijburg. Ingang Herman Gorterstaat 31, 1077 WE Amsterdam. De expositie is doordeweeks te bezichtigen van dinsdag t/m donderdag tussen 10.00 uur en 13.00 uur.